admin

Mentális segítség az egészség érdekében

  • by

A műsor ezen a linken hallgatható meg. Ez a beszélgetés szerkesztett változatban 2021. április 12-én hangzott el a Mária Rádió “Hallhatóan evangélikus” című műsorában.

Tegyél magadért és a mentális egészségedért!

  • by

Jelentkezz be hozzánk segítő beszélgetésre! Most az első alkalom ingyenes! A Mentál Odú idén tavasszal térítésmentes segítő beszélgetést hirdet. A lehetőség az első alkalomra vonatkozik, melyet a jelenlegi járványhelyzetben online találkozás keretében tudunk megvalósítani. Segítő beszélgetésre az alábbi űrlap kitöltésével… Read More »Tegyél magadért és a mentális egészségedért!

A darvak is rajban repülnek – Tésenyi Timea, a lelkigondozás útja és az útitársak

  • by

Tésenyi Timeával, a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének adjunktusával beszélgettünk a mentálhigiéné és a lelkigondozás mibenlétéről, lényegéről, céljairól. Érdemes küzdeni, de keressünk hozzá társakat; a társadalmi klíma tőlünk, minden egyes egyéntől függ, de a provokáció és a dzsungelharc nem segít. Nincs… Read More »A darvak is rajban repülnek – Tésenyi Timea, a lelkigondozás útja és az útitársak

Végzősök a végzősökért

  • by

A Mentál Odú munkatársai a Semmelweis Egyetem, mentálhigiéné és szervezetfejlesztő szak végzős hallgatói. Ezért arra gondoltunk, hogy most azoknak szeretnénk elsősorban támogatni, akik szintén végzősök. Természetesen, ha van rá energia, másokat is szeretettel várunk!Kedves Végzősök! Az érettségi vizsgák hajrájában, izgalmában,… Read More »Végzősök a végzősökért

Szakmai nap – Pestszentimre, 2020. november 14.

  • by

10:00 – Megnyitó – Kondor Péter: igei köszöntő  (MEE Déli Egyházkerületének püspöke)  10:20 – Köszöntő és nyitó előadás – Test-Lélek-Egészség: dr. S. Tésenyi Tímea (Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet) 11:10 – Hit és pszichológia, előadás: Pap Erika (Murmo Szakpszichológiai és Művészetterápiás… Read More »Szakmai nap – Pestszentimre, 2020. november 14.